به گزارش همشهریآنلاین به نقل از ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه تغییرات در رأس استانداریها تا چه حد ضروری است، اظهار کرد: این موضوع به شرایط بازمیگردد که در نحوه رسیدگی به مشکلات یک استان یا چند استان در کشور وجود داشته است. باید دید در کدام استانها مشکلات مردم و خدمترسانی به آنها با کندی یا موانع بیشتری روبهرو بوده است تا براساس همان، بتوان نسبت به تغییر استانداران و حتی افرادی در مناصب پایینتر اقدام کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که دولت فعلی چگونه میتواند از معایت و نتایج شیوههای قبلی تغییر مدیران مصون بماند، اظهار کرد: استاندارانی که انتخاب میشوند باید همان راهی را پیش گیرند که شخص رییسجمهوری در سفرهای استانی خود پیش گرفته و به آن اهتمام دارد. اگر این شیوه در کار استانداران رعایت شود و آنها از رییسجمهوری الگوبرداری کنند و رفتارشان تبلور برنامهها و اهداف رییس جمهوری باشد، تغییرات از خطاهای احتمالی مصون میماند.
ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که چه ملاکهایی برای تغییر استانداران باید مدنظر دولت باشد نیز تأکید کرد: ملاک همانی است که دولت آقای رییسی اعلام کرد. استانداران باید مردمی، دلسوز، پرتلاش و دست پاک باشند. از عضویت در باندهای خاصی برخوردار نباشند و گرایشی نداشته باشند که منفعت گروهی را حفظ کند تا بدون حاشیهسازی به مردم خدمت کنند.
این عضو جامعه روحانیت در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا تغییر همه استانداران با تغییر دولتها ضروری است، تصریح کرد: معتقدم که دولت باید توجه به مشکلات مردم کند و متناسب با مشکلات هر استان یک فرد قدر و قوی را معرفی کند تا از پس حل مشکلات برآید. در نتیجه واقعاً اگر استانداری از دولت گذشته، فرد خدمتگزاری است و کارنامه خوبی دارد، لزومی ندارد که او را تغییر بدهند، بلکه میتوان از خدمات چنین افرادی در دولت فعلی همچنان استفاده کرد.
نظر شما